Alla inlägg under april 2007

Av jenny - 15 april 2007 23:00

Råkade anmäla oss till lydnadstävling....kvinnlig domare och jag såg vår chans!




 Fasar dock fortfarande för den där tandvisningen för den går så oerhört bra. Maja visar alla tänder *skojar.. typ inte*


Men, vi har tränat på tandvisning och nu ska vi bara finslipa det sista. Jag måste lita på OSS!

Vi ska in och göra en platsliggning, visa tänderna och sen snabbt ut och BELÖNA min jycke som går med på mattes alla påhitt som inte ens är roliga.
Endast om hon visar sig trygg med situationen tävlar vi ev. vidare för att se hur mycket vi tappat under året som gått......är hon minsta berörd så kommer det nämligen smitta av sig på allt utom läggandet och hoppet *garv*
Himla konstigt.


Så vis och klok av erfarenheten borde jag alltså busa in dom andra högre upp på favoritlistan kanske.
Typ apportering...se bild nedan....*asg* fast iof låg koeff så...


Jag som skulle tävla hoffen istället...men det är ju inte samma sak.
Jag älskar min världens bästa Snorpa.



Vi kan, vi vågar, vi kan inte dö av det!



/Jenny



Av jenny - 15 april 2007 19:13

"Det är svårt att bo i ett i-land. Gänget bakom tv-serien Hipp Hipp introducerade begreppet i-landsproblem för svenska folket, problem som egentligen inte är ett problem om man jämför med omvärlden. "

(Från www.skrattnet.se)


 

Så därför kopierade jag över dom som var klockrena och la till några egna därnere...gör det DU OCKSÅ!!


 


 

  • Bussarna kommer en minut för sent.
  • Bussarna kommer två minuter för tidigt.
  • Du hittar en ledig parkeringsficka vid ett varuhus, längst bort från ingången...
  • Det går mer än ett bra program på TV samtidigt så man får beslutsångest.
  • Du måste vänta en stund innan det kommer varmvatten i kranen.
  • Det tar 1 minut för datorn att starta.


 

Det är ett i-landsproblem när du?....mina egna:


 

  • När min lokala videobutik bara har DVD till uthyrning och hemma har jag bara en enkel video....
  • När det är irriterande att hissen aldrig tycks komma...


 

  • När knäckebrödet blir mjukt ihop p.g.a hög luftfuktighet..gah!
  • När dina barn inte vill äta frukost...
  • När du du tycker det är synd att få bloggar har tillgång till att ladda upp egna bilder...
  • När det existerar huvudrubriker som "tiggarna blir fler", "tiggarna stör stadsbilden osv..."


 

  • *När moderaterna får dig att må psykiskt dåligt..då är det risigt!
  • När man bor  40 min från stan. Och tycker det är låångt. Värsta vischan ju....


 

  • När det är ett vetenskapligt problem att klura ut vad man ska äta till middag...


 

  • När det är kö i mataffären....och du har bråttom hem för att micra din låda...


 

  • När verkligheten visar att det är dyrare att åka tåg än att flyga...


 

  • När man sitter och skriver fåniga listor som den här...men trots allt inser att man faktiskt bara är en liten människa som är jävligt lyckligt lottad. Bara man själv kunde inse det.


 

  • När man känner sig låst och ofri för att man har bostadsrätt och pojkvän...


 


 

Behöver man vara fri för att känna sig fri?
 


 

/Jenny


 


 


 

Av jenny - 14 april 2007 23:49

ska jag inte skriva om hamstrar....

Av jenny - 14 april 2007 10:47

Hamstrar är egentligen rätt söta.Mitt första djur var en hamster. Mitt andra var också en hamster.Efter ett par veckor var "den" tre hamstrar. Köp Tre betala för En. Smart!Den första hette Ricky och hamstermamman hette Bella. Bäbisen vi behöll fick heta Nicke.Redan då var jag kass på namn tydligen.Efter det fick jag en dvärgkanin. Som jag var rädd för.Den fick åka hem till sin uppfödare igen. Kaniner och marsvin är lite småläskiga...Men hamstrar är sköna små djur. Dom är ena riktiga "ger aldrig upp trots att jag lever utan mål i livet" individer. Därför klarar dom av att springa i sitt lilla hjul natt efter natt. Inte kommer dom nån vart heller.Deras okomplicerade liv gav ens eget en helt annan dimension.Jag tror alla människor skulle behöva en liten bit hamsterförnuft i sitt sinne.Det skulle vi må bra av.

Av jenny - 13 april 2007 19:46

Till skillnad från blogtown så kan man här slänga in ett till separat inlägg under samma dag utan att det blir ett stort liksom. Kul.Roat mig lite nyss och här är resultatet...Myggen var jävliga och majsan var hett upptagen med slukarflest vinner typ;-)SKA BARA REDIGERA DOM..Några timmar senare...bloggagratis var upptaget och antagligen överbelastat..så kom inte in..Men nu gör vi ett försök till...I slumpvald ordning....ps. eftersom majsan hatar skateboardar fick jag för mig att hon skulle börja gilla dom...efter tredje passet stod hon på den. Även jag kan röra mig och vi smäller tillsammans i den för att få henne att gilla dom där rull-ljuden som hon hatar...

Av jenny - 13 april 2007 15:23

I morse vaknade jag till av att två ansikten stod och glodde på mig. Mysigt..- jaaaaa du har rätt, hon ÄR svullen!(Hon menar nog att jag ser ut som en hamster och att det nu är bevisat med hennes egna ögon. Människohamstrar existerar)- ville bara se hur du såg ut! säger mammas kompis(kul, välkommen imorn igen när jag inte tvättat håret för femte dagen på rad)- älskade vännen du får sköta om dig så ses vi snart avslutar hon med.(Javisst, jag ska bara jobba igen den här veckan ekonomiska förluster, åka till småland, packa ihop mina hjärnceller..men sen kan vi ses ;-) )Kan jag mer än vara ärlig när jag påstår att t.o.m min hund tittat på mig med en förfärad blick hela veckan?Mamma, du ser verkligen ut som en hamster...(för er ickeinsatta läsare så lider jag "för tillfället*" av en åkomma i örat och kinderna. * För tillfället eftersom jag har en tendens att snygga till mig lite vid speciella tillfällen som påskhelgen, helger då kurser jag vill gå inträffar, saker jag inte vill missa ...osv. PS.jag älskar livet ändå.DSPS2. frågan är om den älskar mig? DS.

Av jenny - 12 april 2007 23:24

Ok först lite gnäll..Hamnade på återbesök igen på karolinska och dom konstaterade att dom gärna lagt in mig för ena örat så ruskigt sjukt ut. Ev. kunde det vara fel antibiotika som var boven till mitt ickeförfrisknande och en odling togs som vi får svar på nästa vecka. Återbesök igen nu på lördag.......tyckte det kändes onödigt att läggas in och få antibiotika i blodet när man inte ens vet om det är rätt medicin...Känns som att tiden tickar och jag vill bara vara frisk och kunna träna min hund inför småland!Majsan är dessutom dödsuttråkad och tigger om lite aktivering. Dock sköter mamma skogsjobbet bra och majsan får varje fall sin dagliga tur. Men hon tycker allt matte ser konstig ut och lååååter konstigt.Nu lite glada saker då...Jag har världens bästa kompis som kört runt på mig först i tisdags husläkare-karolinska-apotek osv. Sen idag till karolinska- apotek-videoaffär-mataffär...Du är bäst min syster yster!!! TACK:-)Jag har suttit hela em och kvällen och flummat till beck och en annan dålig film. Ha ha..allt går ner. Jag och mina vänner -citodon och voltaren- bangar inte en fest som den här *garv*roligare än såhär blir det inte..gonattis!!!Jo om man kollar på mitt gröna ansikte här nere kanske...

Av jenny - 11 april 2007 19:21

tjoffar in en gammal bild på majsan och en bild från spanien....funkar kalas med bilder..nu lägger jag in några till kuliga!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards